Lovitură pentru PNL. DC Popescu nu renunţă la candidatura la Sectorul 2. „Dacă sunt partide care vor să mă susţină, le aştept la discuţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a anunţat că va candida pentru funcţia de primar şi că aşteaptă să poarte discuţii în următoarele zile cu partidele politice pentru susţinerea sa.

„Proiectul meu politic e legat de sectorul 2. Mi-aş fi dorit să fiu susţinut azi de partidul pentru care am depus efort politic, dar care azi a ales să nu aibă un candidat pentru sectorul 2. În această situaţie sunt obligat să candidez pentru Primăria Sectorului 2. Dacă nu aş candida, Neculai Onţanu ar deveni primar la sectorul 2. Sunt dispus să negociez cu orice forţă susţinerea mea. Sacrificiul pe care sunt dispus să-l fac, să candidez şi independent, e legat de continuarea proiectelor. Dacă sunt partide care să mă susţină o să intru în discuţii în zilele următoare. Orice vot care nu merge către mine, merge către Onţanu”, a precizat viceprimarul sectorului 2. 

„Aştept discuţii referitoare la susţinerea mea pentru acest demers”, a concluzionat Dan Cristian Popescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite