Liviu Pop a făcut un sondaj pe Facebook pentru suspendarea lui Iohannis. Rezultatul a fost surprinzător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Educaţiei, senatorul PSD, Liviu Pop, a făcut vineri un sondaj pe pagina sa de Facebook prin care întreba lumea dacă preşedintele României Klaus Iohannis ar trebui suspendat sau nu. La doar trei ore de la postare, răspunsul a fost în proporţie de 86% „nu”, doar 14% dintre respondenţi oferind un răspuns afirmativ.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop, fostul ministru al Educaţiei cunoscut şi pentru postarea controversată cu mesajul „PLM”, a făcut vineri, pe pagina sa de Facebook, un sondaj prin care a încercat să afle de la public dacă preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat sau nu.

„Credeţi că domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru că nu respectă decizia Curţii Constituţionale a României cu privire la revocarea doamnei Laura Codruţa Kövesi? Pun această întrebare în calitate de cetăţean al României (nu ca om politic). Mulţumesc pentru răspuns şi, eventual, argumentarea lui!”, a scris acesta pe pagina sa. 

La doar trei ore de la momentul postării, sondajul a arătat că 86% dintre utilizatorii reţelei de socializare consideră că nu ar fi nevoie de o suspendare. 

Imagine indisponibilă

Foto: Captură ecran Facebook 

Mai mult, la postarea fostului ministrului au început să curgă comentarii prin care acesta era întrebat dacă românii ar merita „autostrăzi şi spitale în care să nu moară” sau dacă „parlamentul nu ar trebui suspendat pentru nerespectarea deciziei de a reduce numărul de parlamentari”. Un alt cetăţean i-a sugerat lui Liviu Pop un nou sondaj în care să întrebe dacă „Credeţi că PSD este un grup infracţional organizat şi ar trebui scos în afara legii?”. 

   

Imagine indisponibilă

Foto: Captură ecran Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite