Liviu Dragnea: Noi am vrut în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Slobozia, că românii au vrut în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună şi pentru libertate, nu pentru a se întoarce la frică şi teroare.

”Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în UE pentru a avea acces la dezvoltare şi a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi. Ne-am purtat şi ne purtăm frumos în continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultaţi şi a pune pe masă nişte argumente. Nu se poate ca tot ceea spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit blocat şi ce spun ceilalţi, care înseamnă o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?” a întrebat Dragnea, citat de Mediafax.

El le-a cerut companiilor străine care se dezvoltă să plătească impozitele în România.

”Este naţionalism nebun dorinţa de a începe reindustrializarea României? Noi nu avem dreptul nici la patriotism, nu avem dreptul nici la a ne iubi ţara? (...) Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Ni s-a spus mereu: nu se poate să măriţi salariile, pensiile, pentru că o să crească deficitul, nu aveţi voie să măriţi salariul minim, pentru că destabilizaţi economia”, a mai spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite