FOTO Liviu Dragnea a venit susţinut de Codrin Ştefănescu la şedinţa conducerii PSD în care se validează lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos Octav Ganea
FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit susţinut de Codrin Ştefănescu luni la şedinţa PSD în care se validează lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima apariţie publică a sa după problemele pe care le-a avut cu coloana şi pentru care a fost spitalizat.

Liviu Dragnea şi-a făcut apariţia mergând cu dificultate şi sprijinindu-se de secretarul general al partiduui Codrin Ştefănescu.

De altfel, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a spus că pe Codrin Ştefănescu se poate sprijini întotdeauna.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte luni pentru a valida lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Participarea liderului partidului Liviu Dragnea era incertă, în condiţiile în care, conform secretarului  general Codrin Ştefănescu, el a fost din nou internat în spital sâmbătă seară, din cauza problemelelor la coloană.

Coform anunţului făcut deja de Liviu Dragnea şi listei vehiculate deja pe surse, primul loc al listei PSD pentru Parlamentul European va fi ocupat de către Rovana Plumb.



„Eu nu ştiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Naţional să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Şi după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună şi altceva pe doamna Rovana Plumb”, declara Liviu Dragnea în 15 martie. Celălalt post invocat de liderul social-democrat ar putea fi cel de comisar european.

Conform listei prezentate săptămâna trecută de Adevărul, ordinea candidaturilor este: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliţă, Cătălina Ştefănescu, Emilian Pavel, Victor Boştinaru, Maria Zoană, Claudia Ţapardel. Conform datelor de la acel moment, prezenţa lui Boştinaru pe liste era incertă, iar sâmbătă acesta a anunţat că a ajuns la concluzia că, după 12 ani ca europarlamentar, este vremea să anunţe retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat în Parlamentul European.

CEx PSD - Liviu Dragnea - Codrin Ştefănescu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 25 mar 2019



Şi în urmă cu o săptămână Dragnea s-a aflat în spital din cauza problemelor la coloană, iar secretarul general Codrin Ştefănescu a anunţat că a fost din nou internat şi că se pare că prblemele sale medicale nu s-au rezolvat.

„Aseară a avut iar o problemă de sănătate medicii au insistat şi a fost internat câteva ore. I s-au făcut injecţii. sperăm ca totul să fie bine, mâine avem CEX, se va stabili lista pentru europarlamentare. Sperăm ca starea de sănătate a preşedintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună pentru mâine. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltraţii şi  terapie nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie", a declarat Codrin Ştefănescu duminică, la Braşov, unde lideri ai partidului şi miniştri PSD au fost prezenţi la conferinţa de alegeri pentru filiala judeţeană şi au participat şi la un miting în Piaţa Sfatului..

În urmă cu o săptămână, tot Codrin Ştefănescu a anunţat  că Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile.

PSD trebuie să-şi valideze lista de candidaţi pentru europarlamentare cât mai repede, pentru că termenul limită de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

CEx PSD - Liviu Dragnea - Codrin Ştefănescu - Claudiu Manda - Nicolae Bădălău / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 25 mar 2019
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite