Liviu Dragnea: „USL nu are în plan suspendarea lui Traian Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea a declarat miercuri seara că Uniunea Social Liberală nu plănuieşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Dragnea a declarat că „toată lumea este mulţumită că cele două instituţii colaborează“ şi a precizat că nu se intenţionează suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

„Cred că liniştea care există acum pe piaţa politică sau colaborarea instituţională dintre Guvern şi Preşedinţie nu face rău României (…). USL nu are în plan nicio suspendare. Eu, personal, nu îmi doresc să mai ajungem la o suspendare, nu văd de ce am ajunge la o nouă suspendare. Toată lumea este mulţumită că cele două instituţii colaborează“, a declarat ministrul Dezvoltării.

Referindu-se la situaţia din vara lui 2012, Dragnea a afirmat că aceasta nu trebuie să se mai repete : „Astă-vară a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politică şi socială dusă aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie să fie unul stabil, un an cu linişte“.

„În concluzie, USL nu are în plan aşa ceva, nu s-a discutat şi nu vrem să ajungem la aşa ceva“, a adăugat el.

S-ar ajunge la suspendare, a spus Dragnea, numai în cazul în care preşedintele „ia Constituţia, o rupe, o calcă în picioare, îi dă foc şi nu mai ţine cont de nimic“.

„În ultima perioadă, omul îşi vede de treabă la Cotroceni, îşi îndeplineşte atribuţiile (…). Nu este nevoie să fie dragoste, sunt relaţii instituţionale care trebuie să fie duse până la capăt“, a conchis Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite