Liviu Dragnea: Stilul şi cuvintele lui Iohannis au făcut PSD să părăsească sala de plen. Mi s-a părut civilizat să ascult până la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că stilul şi cuvintele adresate de Klaus Iohannis în plenul reunit al Parlamentul, precum şi „frustrarea şi revolta” din ultimele zile i-au făcut pe parlamentarii PSD să părăsească sala. Pe de altă parte, liderului PSD „i s-a părut civilizat“ să asculte până la final mesajul şefului statului.

„Şi pe mine m-au surprins (parlamentarii PSD care au părăsit sala de plen – n.r.), dar probabil toată frustrarea şi revolta acumulată în ultimele zile i-a făcut să aibă gestul ăsta. Trebuie să recunosc că şi ei, ca şi mine, ne aşteptam ca astăzi să fie un discurs al preşedintelui mediator, preşedintele României care să fie mediatorul şi părintele naţiunii”, a precizat Liviu Dragnea.

Liderul social-democraţilor a susţinut că stilul şi cuvintele folosite de Klaus Iohannis i-au făcut pe parlamentarii PSD să părăseasca sala. „Probabil că stilul, cuvintele folosite, i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. Eu nu am ieşit din sală, pentru că mi s-a părut civilizat să stau acolo şi să ascult acest mesaj cu speranţă până la ultimele cuvinte că vor veni nişte semnale de pace”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a susţinut că la final i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis speranţa sa de a „reuşi să facă pace în România”. „I-am spus la plecare preşedintelui că în continuare sper să reuşim să facem pace în România. Asta este speranţa mea şi nu am incitat şi nu voi incita în continuare la niciun fel de acţiune”, a conchis Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite