Liviu Dragnea: „Realist vorbind, este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea
Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a explicat, duminică, la ”Ediţie Specială”, de la postul Antena3, care sunt planurile PSD în privinţa Guvernului Cioloş, împotriva căruia ar putea fi depusă o moţiune de cenzură. Liviu Dragnea a explicat de ce acum şi de ce au votat pentru învestirea acestui executiv.

”Am acordat votul de învestitură pentru că situaţia impunea să păstrăm stabilitatea şi am avut încredere că oameni care nu au interese politice pot gestiona un an de zile...Mi s-a părut o mare nedreptate să iei nişte drepturi de la veterani şi persoanele cu dizabilităţi. Explicaţia lor nu stă în picioare” a spus Liviu Dragnea, explicând ce a dus la discuţiile despre o posibilă moţiune de cenzură. Declaraţia a fost făcută la postul Antena 3.

”Intenţia nu este să preluăm Guvernul, rămâne acesta până la alegeri. Nu putem să ştim ce gândesc. Am văzut declaraţia primului-ministru, care a făcut un pas înapoi. Dăm înapoi discuţia dintre mine şi Dacian Cioloş. Dacă vor mai face aşa ceva, moţiunea de cenzură poate fi reactivată oricând” a continuat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD consideră că orice scenariu ar fi urmat în continuare, nu se poate vorbi de un guvern PSD.

”Din păcate, abordarea noastră e pragmatică. Realist vorbind, este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare. Nu se poate face într-o zi. Am intra într-o dispută politică în care am ajunge tot cu Dacian Cioloş premier. Oricum, să stea liniştiţi, avem majoritatea în Parlament” a mai spus preşedintele PSD.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite