Liviu Dragnea rămâne internat câteva zile şi ar putea fi operat

Liviu Dragnea rămâne internat câteva zile şi ar putea fi operat

Foto MEDIAFAX

Liderul PSD Liviu Dragnea rămâne internat pentru câteva zile, după ce sâmbătă, imediat după un eveniment la PSD Ilfov, a mers la un spital din Capitală din cauza unor dureri de spate.

Preşedintele PSD a fost supus unor investigaţii medicale, a făcut un RMN, iar medicii au decis ca Dragnea să fie ţinut în spital câteva zile. În perioada următoare, medicii vor decide dacă este cazul ca Liviu Dragnea să fie supus unei intervenţii chirurgicale. 
 
Potrivit lui Codrin Ştefănescu, ar fi vorba de o dublă hernie de disc.
 

„Ar fi vorba de o dublă hernie de disc, dar vor mai fi făcute investigaţii în cursul zilei de azi pentru un diagnostic concret şi pentru a se decide dacă este nevoie de operaţie. Durerile s-au acutizat în ultimele săptămâni. Medicii sunt puţini îngrijoraţi, dar sperăm să fie bine“, a declarat Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

Întrebat dacă este internat într-un spital de stat sau la o clinică privată, detaliu intens comentat în mediul online, Codrin Ştefănescu a refuzat să răspundă, spunând că este vorba de „o chestiune internă“.

Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie prezent duminică la PSD Brăila, unde au loc alegeri pentru conducerea filialei partidului, după demisia lui Mihai Tudose.

Luni, Dragnea urma să fie reaudiat la instanţa supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

La termenul din 19 februarie, instanţa a dispus reaudierea inculpaţilor Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa şi le-a pus în vedere să se prezinte la termenul din 18 martie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: