Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plăti în instanţă pentru afirmaţiile mincinoase făcute despre mine şi Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară, la Antena 3, că primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, o să plătească în instanţă pentru toate „afirmaţiile mincinoase” făcute la adresa sa şi a prim-ministrului Victor Ponta.

„Pentru afirmaţiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut şi despre mine şi despre Victor Ponta vă asigur că va plăti în instanţă", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Preşedintele executiv al social democraţilor a precizat că încă nu l-a acţionat în instanţă. 

„Nu am făcut-o. Astept să verse tot veninul pentru că sunt afirmaţii foarte grave şi neadevarate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmaţii facute de oameni care se cred oameni politici să înceteze”, a adăugat social-democratul

Dragnea a mai susţinut că PSD nu are probleme cu membrii săi din Parlament din cauza lui Vanghelie sau Geoană şi că nu există riscul ca partidul să se scindeze.

„Nu exista riscul, pentru ca s-a pus problema daca se scindeaza PSD. De ce să se scindeze? Un partid nu se scindează când este la guvernare. N-ar avea motiv. Acest cuplu Geoana-Vanghelie nu reprezintă o atractivitate pentru membrii de partid pentru ca nu le propune, practic, nimic”, a adăugat social-democratul

Dragnea i-a atacat spunând că Geoană şi Vanghelie au fost susţinători ai lui Iohannis:„Scopul lor era ca Victor Ponta sa piarda alegerile pentru a prelua partidul”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite