Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuleţele trucate cu Simona Halep de pe Arena Naţională

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuleţele trucate cu Simona Halep de pe Arena Naţională

Liviu Dragnea spune că l-ar fi concediat pe George Harabagiu. Foto: Inquam.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, că l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, după ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democraţilor un filmuleţ trucat în care oamenii strânşi pentru a o susţine pe Simona Halep la Arena Naţională ar fi huiduit-o.

Ştiri pe aceeaşi temă


Citeşte şi

Reacţia bărbatului indicat de Ponta că ar fi în spatele mesajului manipulator distribuit de filialele PSD pe Facebook. Cine e George Harabagiu


Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, că l-ar fi concediat pe responsabilul de comunicarea online a PSD, George Harabgiu, în urma postărilor de marţi seara. Pe paginile filialelor social-democrate din mai multe judeţe au circulat marţi seara mesaje care prezentau informaţii false cu privire la evenimentul de susţinere a Simonei Halep de pe Arena Naţională, eveniment la care publicul a huiduit-o pe primarul Capitalei, Gabriela Firea.

„SIMONA HALEP marea noastra CAMPIOANĂ HUIDUITĂ de circa 20.000 de «fani» pe Arena Naţională, pe data de 11.06.2018", scria în partea de sus a colajului distribuit pe paginile organizaţiilor PSD. Mesajul preciza în continuare că Simona Halep fusese „APLAUDATĂ de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018", atunci când a avut loc mitingul PSD. 


(Fotografie distribuită pe paginile de Facebook ale organizaţiilor PSD)

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: