Liviu Dragnea: Eu, dacă aş avea copii, i-aş vaccina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Deşi spune că dacă ar avea copii mici i-ar vaccina, preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine vaccinarea obligatorie doar dacă este "imperios necesar".

"Eu, în principiu, am o foarte mare rezervă în a obliga pe cineva să facă ceva. În principiu, dar rugăm şi pe domnul ministru să se implice mai mult şi să explice mai mult, şi să aibă mai multe întâlniri. Această problemă a vaccinării copilului este extrem de sensibilă şi cred că aici Ministerul Sănătăţii ar trebui să aibă săptămâna viitoare o prezentare mai amplă cu riscurile, cu avantajele acestei măsuri, pentru că subiectul este foarte, foarte important. Din punctul meu de vedere, dacă aş avea copii mici, eu da, i-aş vaccina, dar am o foarte mare rezervă de principiu să oblig pe cineva să facă ceva. Dacă din punct de vedere al securităţii sănătăţii este imperios necesar ca această măsură să fie prevăzută, nu mă voi opune", a declarat Dragnea.

În urmă cu o lună, fiind întrebat dacă susţine vaccinarea obligatorie, liderul PSD spunea: "Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici". 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite