Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu: „Nu se prea ocupa de guvernare, o spun miniştrii care erau în guvern“

Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu: „Nu se prea ocupa de guvernare, o spun miniştrii care erau în guvern“

Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea/ Foto: Inquam photos

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a vorbit la „Sinteza Zilei“ despre momentele care au dus la schimbarea guvernului şi despre activitatea lui Sorin Grindeanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat de gazda emisiunii dacă fostul premier ”era incompetent sau nu făcea treabă”, Liviu Dragnea a lăsat de înţeles că fostul premier, Sorin Grindeanu, a avut alte preocupări decât conducerea Executivului.

”Nu pot să spun că a fost sau nu incompetent. Nu am răspuns nici la atacuri, nu suntem pe persoană fizică aici (...) Aşa pare, trebuie să recunosc că nu aveam elemente care să mă determine să spun acest lucru (că Sorin Grindeanu a fost ”deturnat” - n.r.). Sunt oameni care spun că nu se prea ocupa de guvernare, o spun miniştri care erau în Guvern. Cu acestă idee au venit nişte prieteni foarte apropiaţi de-ai lui. Nu ştiu dacă e adevărat. Dacă e, e foarte grav. La un moment dat adevărul va ieşi la iveală. Pe noi ne-a interesat ca programul de guvernare să fie recuperat” a subliniat liderul PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările