Liviu Dragnea deschide lista PSD Teleorman pentru Camera Deputaţilor. Prefectul Carmen Daniela Dan, prima pe lista de Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea deschide lista de Camera Deputaţilor de la Teleorman. FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea deschide lista de Camera Deputaţilor de la Teleorman. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va deschide lista organizaţiei judeţene a social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor, în timp prefectul Carmen Daniela Dan e prima pe lista de la Senat.

Social-democraţii din fieful lui Liviu Dragnea s-au reunit, sâmbătă, pentru a da un vot privind listele cu persoanele care vor candida pentru o funcţie de deputat sau senator în legislatura 2016-2020. În urma şedinţei, PSD Teleorman a optat, pe lângă liderul Dragnea, pentru persoane de încredere ale preşedintelui social-democrat. 

Astfel, la Senat, prefectul Carmen Daniela Dan va ocupa prima poziţie, acest loc fiind considerat şi eligibil în condiţiile ăn care calculele politice arată că un mandat va merge la PSD, iar cel de-al doilea, ar reveni PNL. Pe locul doi este Marian Potbăniceanu, fost preşedinte TSD Teleorman.

La Camera Deputaţilor, lista e deschisă de Liviu Dragnea, în timp ce pe locul doi este Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman. Gâdea a ajuns preşedinte de CJ după ce Liviu Dragnea şi-a dat demisia în 2012 pentru a ocupa o funcţie în legislativ. Pe locul trei se află deputatul Valentin Boboc, devenit celebru nu atât pentru activitatea din Parlament, ci prin unele stenograme din Dosarul Referendumul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite