Liviu Dragnea: Deocamdată, Sorin Grindeanu prestează bine. Dacă rezistă la ritmul impus de mine va sta acolo tot mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, dumunică seară, că dacă premierul Sorin Grindeanu va reuşi să reziste la ritmul impus de el şi va respecta programul de guvernare „va sta“ la Palatul Victoria tot mandatul, până în prezent reuşind să „presteze bine“.

„Decamdată, Sorin Grindeanu prestează bine. Daca el si echipa lui rezistă la programul de guvernare pe care eu l-am facut, la ritmul pe care eu l-am impus, iar termenele si proiectele vor fi respectate, Sorin Grindeanu va sta acolo tot mandatul. Sper să aiba capacitatea de a rezista tuturor tentaţiilor, de toate felurile: tentaţii politice şi tentaţii de proiecte de imagine personale“, a declarat Liviu Dragnea, care a transmis astfel un avertisment către noul prim-ministru. 

Totodată, preşedintele PSD a subliniat că noul prim-ministru trebuie să realizeze că în acest moment are „şansa“ să fie într-o echipă care schimbă România în bine. 

„Le-am spus celor din Guvern şi celor din partid. Nu putem spune că va sta opt ani de zile. Are şansa să fie dintr-o echipă care schimbă România în bine“, a completat Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite