Liviu Dragnea: „Băsescu crede că Guvernul Ponta este un bun continuator al epocii de aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea    Foto: Adevărul
Liviu Dragnea    Foto: Adevărul

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni seară, într-o emisiune TV, că Traian Băsescu nu a lăudat Guvernul Ponta, ci s-a referit la faptul că ar fi un „foarte bun continuator al epocii de aur“.

Liviu Dragnea a accentuat totodată că, deşi preşedintele Traian Băsescu nu recunoaşte, Guvernul Ponta a înregistrat rezultate la nivel macroeconomic şi că acestea urmează să se vadă şi la nivelul vieţii fiecărui cetăţean. El a amintit printre măsurile pe care Cabinetul Ponta le-a adoptat în ultimul timp: reîntregirea pensiilor şi salariilor, indexarea pensiilor de la 1 ianuarie 2013, scăderea deficitului bugetar şi a datoriei publice, dobânzi mici la imprumut.

Liviu Dragnea a adăugat că cele două guverne Ponta au avut rezultate bune în condiţiile în care, în Europa, rezultatele sunt mai puţin bune.

Liviu Dragnea a replicat intr-o serie de declaraţii care au făcut referire la afirmaţia de vineri a preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia Guvernul Ponta ar fi procedat corect pentru că a continuat politicile de austeritate ale Guvernului Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite