Liviu Dragnea, atac la Opoziţie: Vor ca românii să fie chiriaşi în propria ţară, sclavi pe plantaţie. Cioloş a pregătit ţara să fie făcută cadou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou Opoziţia, vineri, într-un discurs la Dâmboviţa, unde a spus despre USR că îşi doreşte să-i transforme pe români în „chiriaşi în propria ţară, evental poate sclavi”. Dragnea nu l-a iertat nici pe preşedinte, spunând că atunci când „leneşul de la Controceni se trezeşte, zice «ce rău pot să fac astăzi»”.

Prezentând investiţiile realizate în satele din România, Liviu Dragnea l-a atacat pe Iohannis spunând despre acesta că a blocat bugetul de stat din dorinţa de a face un rău.

„Leneşul ăla de la Cotroceni, când se mai trezeşte zice «ce rău pot sa fac astazi. Hai sa blochez bugetul». Spunea cineva de la USR «luati toţi banii de la Programul Naţional de Dezvoltare Locală». Adică tot ce se investeşte, tot ce se contruieşte în toate satele din România, să se opreasacă.

Liviu Dragnea şi-a continuat asaltul asupra USR, precizând că partidul îşi doreşte să-i transforme pe români în „chiriaşi în propria ţară, eventual sclavi”, referindu-se la declaraţiile Oanei Bogdan privind renunţarea la dreptul de proprietate. Totuşi, aceasta din urmă este membru PLUS, nu USR.

Asta era o propunere. O mai combinăm şi cu altă propunere, tot de la USR. Să se desfiinţeze proprietatea. Domle' trebuie să spunem cu tărie că astea nu-s glume. Nu vorbesc (n.red.: USR) ca să se afle în treabă. Ei spun ce vor să facă daca vor prelua România. Adică românii să nu mai fie proprietari, să nu mai aibă tenenuri, case, maşini. Sa fie chiriaşi în propria ţară, eventual poate sclavi. Muncitori pe plantaţie pentru alţii”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD nu a uitat nici de Dacian Cioloş, spunând că în timpul guvernării, acesta a „pregătit ţara să fie făcută cadou”.

Vor să  readucă România acolo de unde am preluat-o noi. O ţară care era pregătită de Cioloş să se ducă din ce în ce mai jos, să fie din ce în ce mai supărată, mai divizată. Ca să fie facută cadou”, a mai spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite