Liviu Dragnea: Asistăm la un protest politic. Guvernul nu are de ce să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD,Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD,Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că manifestaţiile din Piaţa Victoriei ar fi „proteste politice“, iar Guvernul condus de Sorin Grindeanu nu are de ce să demisioneze.

„Colegii mei au spus că are loc o creştere a nervozităţii membrilor noştri. Asistăm la un protest politic“, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, liderul social-democrat a făcut apel la calm.„Fac apel la calm. Ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Un grup de oameni de nemulţumiţi s-a strâns la Palatul Cotroceni. Şi sper să nu fie un bulgăre de zăpadă“, a mai sus Dragnea. 

Liderul PSD a mai spus că în acest moment premierul Sorin Grindeanu şi politicienii din Guvernul său nu au de ce să demisioneze. „Guvernul nu are de ce să demisioneze. Premierul şi cu domnul Iordache au stabilit că vor lua o decizie după moţiune“, a adăugat Dragnea. 

Preşedintele PSD a subliniat că votanţii PSD cer liderilor din partid să le fie apărată alegerea din 11 decembrie. „PSD nu poate decât să facă apel calm. În afară de protestarii din Piaţa Victoriei, mai sunt şi ceilalţi români, nu cei ai domnului Iohannis. Ei ne cer să ne apărăm votul“, a completat Liviu Dragnea 

Preşedintele Camerei Deputaţilor nu a negat faptul că în interiorul PSD ar fi oameni „infiltraţi“, care gândesc la fel ca preşedinele Klaus Iohannis. „Nu o să spun nume astăzi Şi la grup au ridicat unii colegi această problemă. Vom limpezi foarte curând acest subiect. Vreau ca aceste discuţii să fie lămuritoare“, a conchis Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite