Liviu Dragnea neagă întâlnirea cu Gino Iorgulescu: „Aseară am fost cu Ponta la mine, apoi la restaurant. Nu am fost implicaţi în alte lucruri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. FOTO: Arhivă Adevărul.
Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. FOTO: Arhivă Adevărul.

Vicepremierul Liviu Dragnea neagă că s-ar fi întâlnit cu Gino Iorgulescu cu o seară înainte ca acesta să fie ales preşedintele LPF. Liderul PSD a declarat, joi, că în cursul serii de miercuri a plecat cu premierul Victor Ponta de la Guvern către apartamentul său închiriat, după care au băut „împreună” o cafea la un restaurant, menţionând totodată că nu au fost implicaţi în „alte lucruri”.

„Eu cu domnul Victor Ponta ieri (miercuri - n.r.) am avut discuţii de dimineaţă - nu, cam de la 12.00 - până seara târziu la Guvern, împreună cu domnul Voinea şi domnul Chiţoiu, cu fiecare ministru despre fila de buget aferentă ministerului respectiv, după care am plecat cu premierul, recunosc şi îmi asum, chiar la mine acasă”, a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a menţionat că nu a fost implicat „în alte lucruri” pe parcursul serii. „Am fost într-adevăr aseară la mine acasă, după care am fost la un restaurant la 50 de metri de apartamentul pe care îl am închiriat, am băut o cafea împreună şi am plecat, ulterior. Nu îmi aduc aminte să fi fost implicaţi în alte lucruri”, a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Iorgulescu: „ce am făcut ilegal?”

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a confirmat, joi, întâlnirea pe care a avut-o, miercuri seară, cu zece conducători ai unor cluburi din Liga I, la care au participat şi premierul Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, dar a subliniat că prezenţa celor doi lideri politici a fost înâmplătoare: "Ce am făcut ilegal? Am învăţat de la domnul Dragomir că trebuie să stai de vorbă cu toată lumea. Nu puteam să nu stau de vorbă cu nişte factori de conducere care sunt întâmplător acolo şi vin să ne salute."

Dumitru Dragomir a declarat, joi, după ce a pierdut alegerile pentru postul de preşedinte al LPF, că influenţa politică a fost majoră, dar se bucură că lasă în locul său un om de fotbal şi un profesionist şi a precizat că îi doreşte lui Gino Iorgulescu să rămână în funcţie măcar cât a stat el.

Dragnea salută noua conducere a Ligii

Dragnea însă s-a arătat surprins joi seara de schimbarea din funcţie a lui Mitică Dragomir.

„A fost schimbat, astăzi, domnul Dragomir? Dacă a fost schimbat, înseamnă că nu a mai avut suficientă susţinere”, a mai declarat Liviu Dragnea. Acesta a adăugat că salută noua conducere din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), arătând că speră ca în viiitor echipa naţională de fotbal să reuşească o calificare la Campionatul Mondial.

„Nu pot decât să salut noua alegere de la Liga Profesionistă de Fotbal şi sper şi eu ca multe milioane de români ca echipa naţională a României să se califice la Campionatul Mondial, la turneul final din Brazilia, să avem o echipă naţională şi un fotbal în România mult mai bun", a precizat Dragnea.

La rândul lui, premierul Ponta, înaintea debutului şedintei de Guvern de joi, a spus zâmbind „deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...”. De asemenea, în cadrul unei intervenţii la postul România TV, prim-ministrul României a susţinut că nu au existat interese politice în schimbarea lui Mitică Dragomir de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Nu vreau să fie supărat pe mine (Mitică Dragomir - n.r.), dar era timpul unei schimbări, sincer. Am văzut că a zis că m-am implicat. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinţa de schimbare. Cred că trebuie să se schimbe. Oamenii care stau prea mult în funcţii...", a declarat Victor Ponta la România TV.

Citeşte şi:

Ponta, după alegerea preşedintelui LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

Premierul Victor Ponta a comentat joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, încetarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir.

Din culisele alegerii lui Iorgulescu: “După primele cinci voturi, era 5-0 pentru Gino. Mitică se înverzise”. Cine a votat cu cine

Moment istoric în fotbalul românesc: Gino Iorgulescu l-a detronat pe Dumitru Dragomir din scaunul de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după 17 ani de „domnie” neîntreuptă. Sprijinit de toată clasa politică, fostul internaţional a primit 11 voturi din 18.

FOTO Mitică de la Ligă „pensionat” de un giurgiuvean. Povestea lui Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF

Giurgiuveanul Gino Iorgulescu este începând de joi noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Reprezentanţii a unsprezece din cele optsprezece formaţii din primul eşalon l-au votat pe fostul internaţional.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite