Liviu Avram, despre modificările PSD la Codul penal: Mulţi social-democraţi sunt probabil nefericiţi. Ei sperau că scapă toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Avram FOTO Eduard Enea
Liviu Avram FOTO Eduard Enea

Jurnalistul Liviu Avram susţine că mai mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi de forma actuală a Codului penal, adoptată azi de Parlament, întrucât l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea şi nu i-ar scăpa şi pe cei cu probleme din administraţia publică.

„Probabil că mulţi (social-democraţi - n.r) sunt nefericiţi. Mai ales oameni din administraţia publică, pentru că pe mulţi nu îi ajută. Ei sperau că scapă cu toţii, cum spunea Varujan Vosganian. Ori scăpăm cu toţii ori murim toţi. Ei bine scapă numai unii. De exemplu, abuzul în serviciu a rămas exact cum era stipulat anterior. Liviu Dragnea nu mai avea nevoie, dar toţi ceilalţi nu primesc niciun beneficiu din această legiferare. S-ar putea să constatăm nişte nemulţumiri din sânul PSD pentru că s-au rezolvat problemele unui grup restrâns”, a explicat Liviu Avram.

Acesta a mai menţionat că voturile pozitive ale UDMR şi cei care n-ar fi avantajaţi de noile modificări au fost motivate de disciplina de partid. „Eu în locul Opoziţiei aş face o poză cu toţi cei care au votat pentru şi vom vedea dacă se vor mai găsi pe listele viitoare”, a mai adăugat jurnalistul.

Liviu Avram a menţionat şi că rezultatul votului pune în pericol pe toată lumea, deoarece reprezintă o relaxare a procedurilor de legislaţie penală şi că consecinţele se vor vedea în câteva zile când vor începe să se închidă dosare.

Vezi şi restul intervenţiei:,

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite