Liviu Avram, despre Alianţa Vestului: Este cea mai legitimă şi cea mai periculoasă iniţiativă politică din ultimii 30 de ani VIDEO

Liviu Avram, despre Alianţa Vestului: Este cea mai legitimă şi cea mai periculoasă iniţiativă politică din ultimii 30 de ani VIDEO

Liviu Avram. FOTO Eduard Enea

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre înfiinţarea Alianţei Vestului, un demers considerat în acelaşi timp „legitim“ şi „periculos“, fiind un semnal pentru oamenii care conduc Guvernul şi administraţia centrală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este cea mai legitimă şi cea mai periculoasă iniţiativă politică din ultimii 30 de ani. Este, poate exagerând un pic, forma administrativă a manifestului «M-am săturat de România». Mai corect, m-am săturat de restul României.“, a declarat jurnalistul Adevărul despre demersul făcut de primarii din Cluj Napoca, Oradea, Arad şi Timişoara. 
 
Liviu Avram a subliniat că principalul motiv al constituirii Alianţei este dezvoltarea oraşelor şi a zonelor din care fac parte edilii.„Intenţia anunţată de aceşti oameni e să-şi dezvolte zonele pe care le conduc, fără să mai aştepte bani de la Bucureşti, chiar dacă deocamdată vorbim doar de o intenţie că nu ştim concret cum va funcţiona Alianţa. Semnalul politic e destul de important“, a mai afirmat Liviu Avram.  
 
„Mă aşteptam ca oamenii care conduc de la Bucureşti ţara să bage la cap că aşa nu se mai poate“, a completat jurnalistul Adevărul. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările