Lista lui Dragomir: 11 jurnalişti, 15 politiceni şi 13 oameni de afaceri  sunt „deconspiraţi“ ca ofiţeri SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Dragomir
Daniel Dragomir

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri că a primit de la fostul ofiţer Daniel Dragomir lista cu cele 65 de persoane pe care el le-a indicat pentru a fi audiate, pe aceasta regăsindu-se 11 persoane din presă, 15 din politică, 11 ofiţeri şi foşti ofiţeri SRI şi 13 oameni de afaceri.

"Am primit lista de la domnul Dragomir cu cele 65 de persoane. Structura acestor persoane, aşa cum am reuşit să o facem noi într-o analiză a comisiei, ar fi următoarea: ofiţeri SRI şi foşti ofiţeri SRI — 11 persoane, oameni de afaceri — 13 persoane, persoane din presă — 11, persoane din justiţie — 12, persoane din politică — 15, iar din administraţie 3 persoane, nu am putut să le catalogăm nici la justiţie, nici la oameni de afaceri. Suntem în posesia listei, vom decide să le invităm la audieri pe aceste persoane abia după ce vom parcurge cu domnul Dragomir elementele pe care ni le poate spune", a afirmat Manda la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Comisiei parlamentare de control asupra activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi că fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a prezentat la audieri probe în ceea ce priveşte mandatele de ascultare pe presupuse fapte de terorism sau conexe şi cum erau prelungite acestea.

Manda a confirmat şi faptul că Dragomir a lăsat la comisie o listă cu 65 de persoane — "ofiţeri activi SRI, inactivi SRI, persoane din media, persoane politice şi persoane din mediul economic"—, pe care acesta le-a indicat pentru a fi audiate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite