Linia roşie a Guvernului Orban. Legea pentru care PSD ar depune „categoric“ moţiune de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Inquam / Octav Ganea
Marcel Ciolacu FOTO Inquam / Octav Ganea

Liderul interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a vorbit, duminică, despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, el avertizând că în acest caz PSD va depune moţiune de cenzură.

„E posibil să vină cu asumarea răspunderii pe tema alegerii primarilor în două tururi. Categoric PSD va depune moţiune de cenzură. Deja sunt două partide care am anunţat acest lucru, noi şi UDMR. Vom continua negocierile cu celelalte formaţiuni politice. Sper să creăm o majoritate parlamentară necesară pentru propunerea unui premier preşedintelui României”, a subliniat preşedintele interimar al PSD.

Totodată, Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va vota la începutul viitoarei sesiune eliminarea pensiilor speciale, lege care a fost retrimisă la comisii la sfârşitul lunii decembrie. 

„O să facă o sesiune extraordinară, iar o să aducă teme false cu alegerea primarilor şi cu pensiile speciale. Vă anunţ că PSD va vota împotriva legii pensiilor speciale. E o chestiune cerută de români, trebuie să respectăm cerinţele românilor. De altfel şi ei trebuie să respecte ce au cerut românii la referendum, aceea de a nu interveni pe Legile justiţiei”, spune Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite