Limuzina cu care Dragnea a fost la mare de 1 Mai e înscrisă pe firma de porci a fiului său şi are ITP-ul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Limuzina pe care şeful PSD o conducea la întoarcerea de pe litoral este înmatriculată în judetul Teleorman şi este înscrisă, în acte, pe firma ROMCIP Salcia, deţinută de fiul său, Valentin Dragnea. Potrivit Arhivei Electronice de Garanţii Reale Imobiliare, bolidul folosit de Liviu Dragnea în vacanţe a fost cumpărat în leasing şi achitat după numai un an, potrivit site-ului liberinteleorman.ro.

Conform seriei de şasiu înscrise pe bon, maşina condusă de Liviu Dragnea are Inspecţia Tehnică Periodică expirată, arată recorder.ro. Aşa arată baza de date a Registrului Auto Român, care poate fi consultată online. Contactat de Recorder, Liviu Dragnea a refuzat să spună dacă maşina pe care o conducea duminică seară are sau nu ITP valabil: „Bine, mergeţi mai departe cu investigaţia…”

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, miercuri, că în poza postată de Liviu Dragnea pe Facebook în care apare chitanţa că a achitat rovinieta e trecută şi seria de şasiu a maşinii, care este un BMW de peste 100.000 de euro şi care nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD.

„M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi – n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (prin care a plătit rovinieta - n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW Seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a afirmat deputatul USR.

Liderul PSD a interacţionat marţi seară cu mai mulţi oameni pe Facebook, iar la un moment dat a postat o poză în care apare că a efectuat plata rovinietei, unde se vede şi seria de şasiu a maşinii. Potrivit declaraţiei sale de avere, liderul social-democraţilor deţine un autoturism BMW X5 şi un autoturism Skoda Superb.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite