Limbaj de mahala în şedinţa PSD: „Puteţi să vă băgaţi scrisoarea undeva“

Limbaj de mahala în şedinţa PSD: „Puteţi să vă băgaţi scrisoarea undeva“

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, unul dintre susţinătorii lui Dragnea, a avut o intervenţie dură împotriva „revoluţionarilor“ din PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Puteţi să vă luaţi scrisoare şi punctele şi să vi le băgaţi undeva", a afirmat Ştefănescu, potrivit unor surse din cadrul şedinţeicitate de stiripesurse.ro

În replică, Paul Stănescu l-a întrebat pe Dragnea dacă este de acord cu felul în care vorbeşte Codrin Ştefănescu. "Codrin e foarte bun acum când ne pune la punct, nu era OK când te critica pe tine. Ultima data i-ai zis că nu prea avea ce să caute pe aici", a afirmat Stănescu.

Liviu Dragnea a răspuns că secretarul general adjunct are dreptul să vorbească în şedinţa CExN pentru că este "una dintre vocile de bază ale partidului" la televizor.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a avut un schimb amuzant de replici cu jurnaliştii, într-o pauză a şedinţei CEx.

Olguţa Vasilescu a ieşit puţin din sală. Jurnaliştii: „Mai dureaza?“. Olguţa: „Mai durează“. Jurnalişti: „Tot linişte şi pace înauntru?“. Olguţa: „Hai, mă, ce naiba? Nu v-ati obişnuit cu partidul ăsta?“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: