Liliana Mincă: "A fost o campanie foarte murdară din partea PDL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD-PC pentru Colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că mulţumeşte cu "sufletul şi cu inima" tuturor celor care au fost alături de ea şi a spus că prezenţa la vot a fost redusă deoarece oamenii s-au săturat de promisiuni şi minciuni.

"Dacă vom avea peste o oră un câştigător, acel deputat ne va reprezenta pe toţi în Parlament. Sper că acel deputat să fie reprezentantul opoziţiei Liliana Ghervasiuc Mincă, pentru că sunt obişnuită cu Ghervasiuc, omul PC, omul lui Piedone, reprezentantul PSD şi al PNL", a afirmat Mincă.

Ea a spus că, îndiferent de ce spun cei de la PDL, "a fost o campanie foarte murdară din partea PDL", arătând că are dovezi şi colegi care au fost bătuţi lângă secţiile de vot unde se cumpărau voturi cu câte 50 şi 100 de lei.

Liliana Mincă a precizat că şi-ar fi dorit ca aceia care au venit la vot să fi dat o lecţie celor de la PDL pentru că "au umilit suficient de mult" cetăţenii.

Mincă a făcut aceste declaraţii alturi de primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, pe care l-a numit „prietenul” său, pentru că a mers alături de ea în campanie după ora 17,00, "când nu mai era primar".

Piedone a declarat că "măria sa cetăţeanul va hotărî cine va fi deputat". "Noi ne vom supune. Fie ca cel care de mâine merge în Parlament să reprezinte cu adevărat cetăţenii", a adăugat el.

Preşedintele PNL sector 4 Geani Dinu a declarat, la rândul său, că PNL şi-a făcut datoria şi că obiectivul liberalilor este ca sectorul 4 să fie liber de culoarea portocalie. "În afara tuturor zvonurilor, PNL şi-a făcut datoria şi sper că vom avea un deputat", a adăugat Geani Dinu.

Liliana Mincă a precizat că staff-ul său va face o numărătoare paralelă şi că nu-i place să se bucure înainte.

"Oamenii deştepţi se bucură la urmă, aşa spun moldovenii", a adăugat ea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite