Liderul USR susţine că „Adevărul“ a scos din context afirmaţia prin care Ghinea l-a criticat pe Cioloş, deşi interviul a fost live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR Dan Barna susţine, pe un grup intern al partidului, că afirmaţia lui Cristian Ghinea potrivit căreia „Dacian Cioloş subestimează USR“ a fost scoasă din context, deşi interviul a fost live pe platforma „Adevărul“, iar răspunsul lui Cristian Ghinea e cât se poate de clar. Dan Barna aminteşte şi de sondajele interne ale USR obţinute de „Adevărul“.

Imagine indisponibilă

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, joi, la Adevărul Live, că partidele noi, cum e şi cazul Mişcării România Împreună, trebuie să facă şi muncă de teren, nu doar să dea mesaje pe internet. Ghinea a mai spus că încă se negociază dacă la europarlamentare va exista o listă comună USR-RO+, cu toate că sondajele arată că cele două partide ar lua mai mult împreună decât separat. Interviul în varianta live poate fi urmărit aici - discuţia despre Cioloş începe de la minutul 14.

Varianta text a interviului poate fi citită aici.

O alianţă USR - Mişcarea România Împreună (Ro+) ar obţine un scor de cel puţin 21,4%, arată un sondaj realizat de IMAS la comanda USR. Cifrele, obţinute de Adevărul, apar în procesul verbal al şedinţei Biroului Naţional al USR de la mijlocul lunii septembrie. Coaliţia PSD-ALDE e cotată la 42,9%, în timp ce PNL are 29,6%.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite