Liderul senatorilor PNL: E criminal ce fac Teodorovici şi Vâlcov. Li s-a dat ordin în ruseşte să nu abroge Ordonanţa de urgenţă 114?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a lansat un atac foarte dur la adresa ministrului Eugen Teodorovici şi a consilierului premierului, Darius Vâlcov, susţinând că cei doi acţionează la ordine din exterior pentru a distruge economia, fiind sugerată influenţa Moscovei.

„Dragnea, Vâlcov, Teodorovici acţionează la ordin din exterior pentru a distruge economia României. OUG 114 a apărut dupa escala lui Teodorovici la Moscova“, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Cîţu, lider al senatorilor PNL. 

Liberalul aminteşte de situaţia în care se află România din cauza OUG 114, ţara fiind aproape să fie retrogradată. „Standard and Poors a confirmat ce am spus la numai două luni distanţă. Teodorovici şi Vâlcov ştiau de efectele acestei ordonanţe din 4 februarie 2019. Li s-a dat ordin (în ruseşte?) să nu abroge ordonanţa.Este criminal ce fac. Ştiau efectele dar îi puneau pe români să plătească gaze mai scumpe importate de la ruşi, să plăteasca dobânzi mai mari la credite, să plăteasca facturi la servicii de telecomunicatie mai mari iar ei plăteau ruşilor dobanzi mai mari prin obligatiunile de stat“, mai afirmă senatorul PNL. 

„OUG 114 trebuie abrogată. Altfel, într-un an de zile România este vânduta «la reduceri» rusilor!“, a conchis Florin Cîâu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite