Liderul PSD Caracal, căruia îi este dor de Hitler, a demisionat din PSD. Dragnea a cerut excluderea sa din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Predoiu, lider PSD Caracal FOTO Facebook
Daniel Predoiu, lider PSD Caracal FOTO Facebook

Liderul PSD Caracal, Daniel Predoiu, cel care a spus că începe să-i fie dor de Adolf Hitler, şi-a anunţat demisia din PSD, după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a cerut organizaţiei din Olt să-l excludă din partid.

„Domnule Preşedinte Liviu Dragnea, vă rog să luaţi la cunoştinţă demisia mea din calitatea de membru PSD. Nu doresc să lezez sau să implic în vreun fel Partidul Social Democrat şi îmi exprim totodată regretul pentru orice eventual prejudiciu pe care l-aş fi adus acestui partid ori membrilor săi ca urmare a celor apărute în presă“, a anunţat, Predoiu, pe Pagina sa de Facebook.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a cerut organizaţiei PSD Olt să-l excludă din partid pe liderul filialei Caracal Daniel Predoiu, care a postat pe Facebook o fotografie a lui Adolf Hitler, alături de care a scris că „începe să-i fie dor de cel mai puternic lider al omenirii“.

„Despre domnul Daniel Predoiu de la Caracal, organizaţia Olt, am avut o discuţie, chiar înainte să vin aici, cu preşedintele organizaţiei PSD Olt şi am cerut cu toată fermitatea să convoace structurile statutare pentru ca acest domn să fie exclus din PSD.Dacă domnul Daniel Predoiu vrea să-l iubescă pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în cadrul partidului, care nu este nici antisemit, nici xenofob şi cred că, mâine au poimâine, organizaţia PSD Olt îl va exclude pe acest domn, dacă nu, o să facem noi de la Bucureşti“, a spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite