Liderul MP Giurgiu, în conferinţă de presă: „Caut iubită. Să fie atrăgătoare şi inteligentă“. Tănărul a fost exclus din partid în urma declaraţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Mişcării Populare Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, el spunându-le jurnaliştilor că oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri şi că idealul său este ca viitoarea iubită să lucreze în sistemul de justiţie, să fie atrăgătoare şi inteligentă. După ce declaraţia sa a fost mediatizată, conducerea judeţeană a MP a decis excluderea din partid a tânărului politician.

UPDATE Crăcea a declarat la Antena3, joi dimineaţă, ca a primit 200 de cereri de prietenie de la femei dupa ce a făcut anunţul şi a declarat ca este surprins, cu toate că se consideră „un tip frumuşel“. De asemenea, tot la Antena 3 preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a anunţat excluderea lui Crăcea. „Mi-e teamă să nu-l contacteze doamna Gorghiu. Asta ca un sprit de glumă. Lăsând gluma, vreau să-l anunţ pe domnul Cracea că începând de azi este exclus din partid“, a declarat preşedintele MP Giurgiu, la Antena 3.


Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

„Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a afirmat Crăcea.

El le-a transmis femeilor „interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului.

„Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalţi contracandidaţi sunt taţi de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea.

Întrebat de jurnalişti dacă vrea să se însoare, el a spus că zilele trecute a primit horoscopul pe 2016 şi scria că în acest an va avea succes în carieră şi se va căsători.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite