Se transformă Coaliţia pentru Familie în partid politic? Răspunsul liderului CpF

Se transformă Coaliţia pentru Familie în partid politic? Răspunsul liderului CpF

Mihai Gheorghiu. FOTO Eduard Enea

Liderul Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a afirmat, la Adevărul Live, că, în viitor, Coaliţia pentru Familie nu se va transforma în partid politic, indiferent de rezultatul referendumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu! Nu există niciun proiect de a transforma Coaliţia pentru Familie în partid politic“, a declarat Mihai Gheorghiu, întrebat dacă pe viitor Coaliţia pentru Familie se va transforma în partid politic.  

Liderul Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a vorbit, la Adevărul Live, despre campania dusă în ceea ce priveşte referendumul pentru familia tradiţională, declarând că procesul nu are nicio legătură cu minoritatea LGBT din România, ci cu „sigilarea unui model de constituire a viitoare familii”, fiind doar o modalitate de „a apăra firescul vieţii de oricine doreşte să o schimbe”.

Mihai Gheorghiu a mai fost implicat în viaţa politică. În perioada 1996-2000 a fost deputat în Parlamentul României din partea PNŢ-CD. De asemenea, în perioada 2005-2007, liderul Coaliţiei pentru Familie a fost secretar de stat, fiind responsabil pentru Relaţia cu românii de pretutindeni. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: