Liderii PSD-ALDE, eşec în discuţiile pe bugetele locale. O nouă întâlnire va avea loc marţi

Liderii PSD-ALDE, eşec în discuţiile pe bugetele locale. O nouă întâlnire va avea loc marţi

Dragnea, în şedinţă  prin care anunţa, în urmă cu mai multe zile, că cifrele arată bine

Liderii coaliţiei PSD-ALDE nu au reuşit să ajungă la un acord privind bugetele locale, după o întâlnire care a durat mai bine de patru ore, în biroul lui Liviu Dragnea, de la Parlament. Discuţiile ar urma să fie reluate marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit hotnews.ro, liderii PSD-ALDE au făcut mai multe simulări şi ar dori majorarea cotei de TVA alocată către comunităţile locale sau să reducă din procentul cheltuielilor pe asistenţă socială.
Premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, au participat la discuţiile din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.
 
Discuţiile pe proiectul de buget au loc după ce, duminică, Liviu Dragnea a anunţat că doreşte reducerea bugetelor serviciilor secrete, iar banii să fie acordaţi ministerului Sănătăţii pentru o serie de programe, cum ar fi acordarea gratuită de vitamina D pentru toţi copiii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: