Liderii PNL, întrevedere cu Ted Cruz şi reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA

Liderii PNL, întrevedere cu Ted Cruz şi reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA

Robert Sighiartău (stânga), Ludovic Orban, Ted Cruz şi Ben Oni Ardelean. FOTO Facebook Robert Sighiartău

Mai mulţi lideri ai PNL, printre care preşedintele Ludovic Orban şi secretarul general Robert Sighiartău, au avut, sâmbătă, întrevederi cu Ted Cruz, fost candidat al republicanilor la preşedinţia SUA, dar şi cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Senatorul Ted Cruz, fost candidat la preşedinţia SUA, este unul dintre cei mai influenţi lideri republicani. A fost o deosebită plăcere de a prezenta situaţia politică din regiune şi de a discuta despre dezvoltarea parteneriatului strategic pe dimensiunea economică. A răspuns favorabil invitaţiei noastre, de a efectua o vizită în România, într-un viitor apropiat“, a precizat Robert Sighiartău, secretar general al PNL, într-o postare pe pagina sa de Facebook
 
De asemenea, tot sâmbătă, liderii liberali aflaţi în SUA, printre care Ludovic Orban şi Robert Sighiartău, au punctat faptul că au avuto întrevedere cu mai mulţi oficiali ai Departamentului de Stat al SUA, responsabili de Europa centrală şi de Est.

Delegaţia PNL, alături de reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA. FOTO Facebook Robert Sighiartău
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările