Lider PSD din teritoriu dă semnalul pentru amânarea alegerii şefului  de partid la Congresul din 29

Lider PSD din teritoriu dă semnalul pentru amânarea alegerii şefului  de partid la Congresul din 29

Dumitru Buzatu (dreapta), alături de Paul Stănescu. FOTO Mediafax

Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui şi preşedinte al CJ Vaslui, a declarat că ar trebui să fie reluată discuţia despre alegerea noului şef al PSD la Congresul din 29 iunie, fiind de părere că situaţia s-a schimbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Majoritatea colegilor s-au pronunţat pentru modificarea Statutului. Nu aş putea să spun acum care va fi soluţia. Trebuie să punem argumentele pe masă“, a declarat Dumitru Buzatu, politician care a fost apropiat de Viorica Dăncilă, întrebat ce se va vota la viitorul congres
 
Întrebat de ce ar fi necesară o amânare a alegerii noului şef al partidului, Buzatul a precizat: „Poate că au mai vorbit, poate s-au pripit atunci. În raport cu situaţia de faţă, depunere moţiunii de cenzură, poate fi reluată discuţia. 
Să vedem ce părere are şi preşedintele executiv“, a completat liderul PSD care conduce Vasluiul de aproape 20 de ani. 
 
Poziţia lui Buzatu e surprinzătoare, acesta fiind parte a grupului din jurul Vioricăi Dăncilă, cu o poziţie diferită faţă de cea a Gabrielei Firea, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. 
 
Pentru amânarea alegerii noului şef s-a pronunţat şi Gabriel Zetea, lider al PSD Maramureş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: