Lider PSD, atac dur la Florin Roman: Este o ruşine pentru clasa politică, un fel de Şoşoacă masculin. Îl putem şterge din politica românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul PSD, Dragoş Benea. FOTO Facebook Dragoş Benea
Europarlamentarul PSD, Dragoş Benea. FOTO Facebook Dragoş Benea

Europarlamentarul PSD, Dragoş Benea, a declarat, miercuri, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că Florin Roman, care şi-a dat demisia din funcţia de ministru, după acuzaţiile de plagist şi neregulile din CV privind studiile, este „o ruşine pentru clasa politică”.

„Domnul Roman este o ruşine pentru clasa politică şi pentru zona de dreapta”, a spus europarlamentarul PSD, precizând că acesta a pozat ipocrit în ceea ce nu este de fapt. „Este un fel de Şoşoacă masculină, ani de zile a pozat în justiţiarul care luptă cu ciuma roşie. Mi-l amintesc ca un saltimbanc al microfonului de la Camera Deputaţilor, el însuşi fiind putred până în măduva oaselor. Este o ruşine pentru clasa politică”, a afirmat Benea, citat de News.ro

Liderul social-democrat şi-a continuat atacurile la adresa lui Roman prin sublinierea că e bine că în Executiv nu mai este un asemenea reprezentant al liberalilor. „Mă bucur că nu îl mai are Guvernul ca membru. Degeaba încearcă să pozeze în victimă a unei conspiraţii (...) este lamentabil şi cred că se duce la lada de gunoi a istoriei”, a mai spus reprezentantul PSD.

Dragoş Benea a fost întrebat şi despre numirea la ANRE a fratelui secretarului general al PSD, Paul Stănescu. Europarlamentarul PSD a spus că îl suprinde „această susţinere din partea lui Paul Stănescu pentru fratele lui”, dar a ţinut să precizeze că nu se poate face o paralelă între Florin Roman şi Alexandru Stănescu. „Nu se poate face o paralelă, Alexandru Stănescu a fost un parlamentar care nu a excelat în ştiri negative nu a mai fost pe listă şi acum a ajuns într-o instituie care nu are legătură cu domeniul lui de pregătire. Nu vorbim de o fraudă gravă. S-a inflamat acest subiect acum că PSD e la guvernare”, a spus Benea.

„Nu îl putem omorî pe domnul Alexandru Stănescu, dar cu siguranţă pe domnul Roman îl putem şterge din politica românească. Nu vreau să facem o paralelă, să vorbim în aceeaşi cheie, pentru că acolo vorbim de o fraudă grosolană, de o minciună, aici vorbim de o relaţie apropiată de familie, dar poate domnul Stănescu va performa în energie cum a performat în agricultură”, a completat Benea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite