Lider Pro România: Victor Ponta ar putea intra în competiţia pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta rămâne unul dintre cei mai abili politicieni români, fostul premier fiind un foarte bun negociator. FOTO Mediafax
Victor Ponta rămâne unul dintre cei mai abili politicieni români, fostul premier fiind un foarte bun negociator. FOTO Mediafax

Adrian Ţuţuianu, unul dintre liderii Pro România, a declarat că Victor Ponta ia în calcul o candidatură pentru Primăria Capitalei, scorul vizat fiind de 15%.

„Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ţinta la locale în Bucureşti e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie şi nu găsim o soluţie, îşi va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Ţuţuianu la Digi24.  

Reprezentantul Pro România susţine că partidul poartă discuţii cu „personalităţi importante” care să îşi asume candidatura la Bucureşti, însă dacă şeful Pro România ar accepta să intre în cursă, acest lucru „va crea un avantaj extraordinar”, pentru că ar atrage atenţia publicului asupra confruntării Ponta-Firea. 

Senatorul Pro România a mai spus că negocierile cu PSD pentru susţinerea unui candidat unic la Bucureşti au eşuat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite