Lider PNL: Cu sprijinul românilor vom face din programul de relansare economică un nou proiect de ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelica Fădor, preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor. FOTO Arhivă personală
Angelica Fădor, preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor. FOTO Arhivă personală

Preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor, Angelica Fădor, răspunde atacurilor PSD la adresa programului de relansare economică şi face un apel către români de sprjin a demersului PNL astfel încât programul să ajungă un proiect de ţară.

„Programul de relansare economică prezentat de Guvernul PNL nu este furat de la nimeni, aşa cum susţine PSD în spaţiul public. Realitatea este că el reprezintă suma tuturor planurilor de dezvoltare eşuate în cei 30 de ani de la Revoluţie, iar dorinţa PNL este ca acest plan de 100 de miliarde de euro să fie temelia unui nou proiect de ţară. Este al treilea mare proiect de ţară, după aderarea la NATO şi UE, care va avea sprijinul familiei europene din care facem parte.  În Uniunea Europeană astăzi se negociază fondurile care vor fi alocate ţărilor membre, iar Guvernul PNL şi preşedintele Klaus Iohannis sunt implicaţi direct în a apăra interesele economice juste ale României. Iar justeţea acestor negocieri se găseşte în planul de relansare economică”, a precizat Angelica Fădor. 

Preşedintele Comisiei de administraţie din Cameră a precizat că PNL va începe în scurt timp implementare măsurilor anunţate. „Chiar dacă PSD practică o politică a dezbinării, Guvernul va demara în cel mai scurt timp implementarea măsurilor anunţate prin adoptarea tuturor actelor normative necesare. Noul model economic are ca axă principală de dezvoltare investiţiile în marile proiecte industriale, în companiile private şi  în infrastructura României (autostrăzi şi drumuri, spitale regionale, canalizare) care  au fost nepermis de mult tergiversate ori blocate de PSD, fiind afectate competitivitatea companiilor, nivelul de trai şi siguranţa sanitară a românilor”, a continuat reprezentanta PNL. 

Angelica Fădor face aoel la sprijin din partea românilor. „Realizarea noilor piloni de dezvoltare necesită reforme structurale ample şi susţinute, care să stimuleze competitivitatea economiei româneşti şi să accelereze convergenţa reală a României cu economiile dezvoltate din Uniunea Europeană. Această schimbare majoră de paradigmă se va face, în primul rând, cu sprijinul tuturor românilor, ei sunt cei care cer aceste reforme. Îndemn toate partidele parlamentare, mai ales PSD, să refuze modelul învechit şi reacţionar de a face politică, abordare care a ţinut România pe loc. PNL este conştient că naţiunea română nu mai suportă noi amânări şi este decis să-şi respecte promisiunile”, a conchis Fădor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite