Lider PNL: Creşterea taxelor şi a impozitelor e o dovadă a eşecului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hilde Brandl, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti, critică Guvernul Dăncilă şi PSD pentru faptul că vin cu un nou val de taxe.

„Dorinţa Guvernului Dăncilă de a taxa tichetele cadou şi de a suprataxa băuturile răcoritoare care conţin zahăr demonstrează în mod clar eşecul actualei guvernări, dar mai ales eşecul politicilor socialiste care au adus ţara pe buza prăpastiei”, consideră Hilde Brandl, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

„Impozitrea tichetelor cadou aduce sume infime la bugetul de stat, însă declanşează o birocraţie uriaşă. În plus, sute de mii de oameni sunt puşi pe drumuri şi li se dă viaţa peste cap doar pentru că au de plătit câţiva lei la bugetul de stat. Însă, faptul că au ajuns să se uite şi la cei câţiva lei pe care îi mai pot stoarce de la români demonstrează că România se află într-o criză bugetară şi fiscală, iar acest lucru se întâmplă din cauza incompeteţilor care guvernează din ianuarie 2017”, continuă Brandl.

Liderul PNL exlică şi modul cum vor ave aloc scumpirile. „O altă ticăloşie este suprataxarea băuturilor care conţin zahăr. Astfel, o sticlă de suc de 2 litri se va scumpi cu aproximativ 2 lei. Acest lucru va face ca familiile cu mai puţini bani să ajungă să le cumpere copiilor cele mai ieftine sucuri care conţin şi cele mai multe chimicale. Astfel de decizii îi afectează în realitate pe români. Trebuie să terminăm cât mai repede cu ideea de stat paternalist, stat care ştie mai bine decât noi ce să mâncăm, cu ce să ne îmbrăcăm şi în ce valori să credem. PNL va milita pentru retragerea statului din economie şi din viaţa cetăţenilor şi nu pentru ca acesta să se implice şi mai mult”,  spune Brandl.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite