Lider ALDE, despre Meleşcanu: Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE

Lider ALDE, despre Meleşcanu: Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE

Teodor Meleşcanu. FOTO Eduard Enea

Preşedinte ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, afirmă, referindu-se la Teodor Meleşcanu, că este ”o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”, care a trădat PNL când a fost numit de Traian Băsescu şef la SIE, iar acum trădează ALDE, fiind propus de PSD la conducerea Senatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?”, afirmă liderul ALDE Dâmboviţa.

El consideră că tot ce a rămas din Teodor Meleşcanu, omul politic, din poziţia pe care o avea în politică, este doar „o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

„Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD. P. S. Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă", consideră Ionel Petre.

Reacţia sa vine după ce Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului la propunerea şi cu susţinerea PSD, a anunţat că va contesta în instanţă decizia de excludere din partid şi l-a acuzat pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu că vinde partidul ”pentru un postuţ”. Meleăcanu s-a întrebat unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, considerând că tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: