Liberalul care a dublat alocaţiile copiilor: Somez Guvernul României să dea OUG ca alocaţia copiilor să crească începând cu luna martie

Liberalul care a dublat alocaţiile copiilor: Somez Guvernul României să dea OUG ca alocaţia copiilor să crească începând cu luna martie

Robert Sighiartău

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, somează Guvernul să adopte o ordonanţă de urgenţă care să prevadă creşterea alocaţiilor copiilor din luna martie. Sighiartău a introdus în Legea bugetului de stat amendamentul care a dublat alocaţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ordonanţa de urgenţă a lui Dăncilă prevede ca această alocaţie să intre numai din luna aprilie, ceea ce este extrem de dăunător pentru copiii din România. În consecinţă, somez Guvernul României să dea OUG ca alocaţia copiilor să crească începând cu luna martie", a declarat luni Sighiartău, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a acuzat PSD de minciună şi a precizat că amendamentul PNL la legea bugetului de stat prevedea majorarea alocaţiilor din luna martie.

"Minciuna PSD-Dragnea are picioare scurte. După ce au început să mintă cu neruşinare că nu pot pune în aplicare amendamentul PNL cu privire la majorarea alocaţiilor din luna martie, acum sunt curios ce minciuni mai născoceşte PSD ca să nu acorde această majorare, aşa cum a fost prevăzută. Amendamentul PNL prevedea foarte clar ca această majorare a alocaţiilor pentru copii să crească începând din luna martie şi pe toată perioada anului şi în următorii ani, iar PSD împreună cu Dragnea a început să mintă să spună că această alocaţie nu se poate majora din luna martie din cauza legii bugetului de stat. Acum bugetul este aprobat. Sunt curios ce fel de minciuni mai are Dragnea ca să nu pună în aplicare această majorare a alocaţiilor pentru copii", a spus deputatul PNL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: