Liberalii ameninţă cu o moţiune de cenzură, dacă Guvernul nu reduce CAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii PNL vor introduce o moţiune de cenzură dacă, până la data de 1 mai, Guvernul nu reduce contribuţiile de asigurări sociale cu cinci puncte procentuale şi nu elimină impozitul pe profitul reinvestit.

„De introducerea acestor măsuri depinde introducerea moţiunii de cenzură. Suntem decişi ca, dacă Guvernul Ponta minte în continuare şi nu introduce aceste măsuri cel târziu până la 1 mai, cu termen de intrare în vigoare a scăderii CAS cu cinci puncte procentuale şi renunţarea la profitul reinvest it de la 1 iulie, PNL va iniţia demersurile pentru moţiunea de cenzură“, a precizat liderului deputaţilor PNL, George Scutaru, marţi, într-o conferinţă de presă.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că moţiunea de cenzură va fi introdusă în această sesiune parlamentară în cazul neîndeplinirii angajamentelor asumate de Guvern în privinţa celor două măsuri de reducere a fiscalităţii.

Scutaru a spus că moţiunea de cenzură este un act politic de care opoziţia beneficiază pentru a provoca o dezbatere parlamentară şi pentru a cenzura astfel politicile Guvernului.

Citeşte şi:

Ponta: Suntem decişi ca reducerea CAS cu 5 puncte procentuale şi scutirea de impozit pentru profitul reinvestit să fie aplicate de la 1 iulie

Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri: Condiţiile economice vor permite reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit

Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor: Acciza se aplică de la 1 aprilie. Reducerea CAS, din 1 iulie, dacă e posibil

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite