Liberalii vor boicot parlamentar la discutarea raportului Radiodifuziunii

Liberalii intentioneaza sa declanseze un boicot parlamentar cu ocazia dezbaterii, in cadrul sedintei Camerelor reunite, a raportului de activitate pe anul in curs al Radiodifuziunii publice. Ei sunt

Liberalii intentioneaza sa declanseze un boicot parlamentar cu ocazia dezbaterii, in cadrul sedintei Camerelor reunite, a raportului de activitate pe anul in curs al Radiodifuziunii publice. Ei sunt revoltati din cauza manevrei PSD de a amana pentru 2002 luarea in discutie, de catre Parlament, a "darii de seama" prezentate de TVR. PNL acuza partidul de guvernamant ca ignora decizia Birourilor Permanente ale Camerei si Senatului de a discuta ambele rapoarte in sedinta comuna din 12 decembrie. "Scopul este limpede: pastrarea conducerii TVR, care se comporta ca o televiziune de partid, si decapitarea conducerii Radioului, care da semne de independenta", spune senatorul Radu F. Alexandru, care anunta ca PNL le va propune celorlalte partide de Opozitie boicotarea sedintei comune din 12 decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările