Liberalii îi răspund lui Ponta. Pocora: Domnule Ponta fac un apel la dumneavoastră: nu mai minţiţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Ancuţa Pocora, i-a cerut premierului Victor Ponta să nu mai mintă. Reacţia liberalilor vine la scurt timp după ce Victor Ponta a făcut un ultim apel către liberali de a nu ieşi de la guvernare.

„Din decenţă şi respect faţă de oamenii care au crezut în proiectul USL, vă rog să nu mi minţişi, să nu mai urmăriţi jocuri de imagine. Apelul dvs este fals! Acest apel trebuie să-l faceţi în faţa oglinzii către dumneavoastra! Sunteti singurul care poate pune capat acestei situaţii prin numirea propunerilor făcute de PNL. PNL nu a cerut nimic în plus, nu a cerut nimic de la nimeni ci doar dreptul său“, se arată în apelul liberalilor.

Pocora îi atrage atenţia premierului că deşi vorbeşte despre lupta împotriva lui Traian Băsescu, el nu  a luptat niciodată împotriva acestuia. 

„Daţi PNL-ul afară de la guvernare, rupeţi USL-ul, dar pactul de coabitare merge mai departe! Ba mai mult, văd în atitudinea dumneavoastră exact acea atitudine a lui Traian Basescu - îi acuză pe ceilalţi exact de ceea ce face el, nu se dă înlături de la nimic pentru a acapara toata puterea în mâinile sale şi ale apropiaţilor, ba chiar am sesizat ca aveaţi şi vocea puţin sugrumată, mai că vă venea să plângeţi, ca ştim noi cine…

Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să tranşeze, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite