Liberalii au mers în Parlament cu bonuri fiscale în piept: „Am bon şi îl pot întreba pe Ponta cât mai ignoră voinţa cetăţenilor?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora FOTO Facebook
Cristina Pocora FOTO Facebook

Membrii PNL s-au prezentat astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, cu bonuri fiscale prinse în piept, ca reacţie la declaraţiile premierului Victor Ponta care a susţinut că nu acceptă întrebări decât de la jurnaliştii care prezintă bon fiscal.

„Am bon şi îl pot întreba pe Victor Ponta cât timp va mai ignora voinţa cetăţenilor? Cât timp va mai lovi în cetăţeni şi în drepturile noastre? Cât timp va lovi în micul întreprinzător? Cât timp PSD va mai face scut în faţa Justiţiei?“, a scris deputatul PNL Cristina Pocora pe Facebook, unde a şi publicat mai multe fotografii cu colegii ei.

„PNL susţine respectarea legii şi plata taxelor. Susţine lupta cu evaziunea fiscală dar asta nu înseamnă ca, tu autoritate să închizi o firmă doar pentru că nu regăşeşti 1,20 lei. Acest lucru înseamnă distrugerea iniţiativei private“, se mai arată în postarea Cristinei Pocora.

Citeşte şi:

100 de zile de mandat. Iohannis: Fostului preşedinte Băsescu îi prieşte pensia. E foarte vocal şi postac

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut marţi, la Palatul Cotroceni, o conferinţă de presă cu ocazia împlinirii a o sută de zile de la preluarea funcţiei prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite