Liberalii se întrunesc vineri în şedinţă. PNL vrea să lanseze tandemul Antonescu-preşedinte, Iohannis-premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul General al PNL, Rareş Mănescu, a convocat, pentru vineri, Biroul Politic Naţional al formaţiunii, respectiv Delegaţia Permanentă.

Rareş Mănescu a convocat pentru vineri, ora 15.00, respectiv ora 16.00 cele două foruri de conducere a partidului, cu scopul de a dezbate programul economic care urmează să fie lansat de liberali, dar şi promovarea echipei Crin Antonescu-preşedinte, Klaus Iohannis-premier.

La şedinţă este aşteptat să participe şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, întrucât acesta va reveni joi din Statele Unite.

Klaus Iohannis a declarat marţi, la o emisiune televizată, că, în condiţiile în care PNL ar obţine mai puţin de 20% la alegerile europarlamentare, Antonescu ar demisiona din partid, iar conducerea formaţiunii ar fi asigurată de primarul Sibiului. Cu toate acestea, prim-vicepreşedintele PNL a exclus o posibilă candidatură la prezidenţiale şi a precizat că, în situaţia în care Antonescu ar demisiona, s-ar menţine candidatura sa la prezidenţiale, cu scopul de a reunifica forţele de dreapta.

Citeşte şi:

PNL a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta 3, în absenţa lui Antonescu

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi că moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă. Aceasta a fost semnată de parlamentari PNL, PDL, PPDD şi PMP.

Iohannis, pregătit să fie uns în fruntea PNL: „Dacă nu obţinem 20%, automat voi prelua conducerea“

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi, la emisiunea „Evenimentul Zilei“, că există posibilitatea ca liderul liberal Crin Antonescu să renunţe la şefia partidului, dar să rămână în continuare candidat la prezidenţiale.  De asemenea, în cazul în care liberalii nu îşi ating obiectivul propus la europarlamentare, Iohannis a subliniat că ar prelua conducerea partidului după demisia lui Antonescu.

Iohannis: Cred că Tăriceanu va reveni în PNL. Ar fi rezonabil să fie reprimit

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi, la emisiunea „Evenimentul Zilei“, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar putea reveni în rândul liberalilor, însă a avertizat că ar fi puţin probabil ca acesta să deţină o funcţie importantă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite