Liberalii fac o noua tentativa de coalizare a opozitiei

Liberalii au o noua tentativa de a uni partidele de opozitie, inclusiv pe cele neparlamentare, in lupta impotriva Guvernului. Presedintele PNL, Valeriu Stoica, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de

Liberalii au o noua tentativa de a uni partidele de opozitie, inclusiv pe cele neparlamentare, in lupta impotriva Guvernului. Presedintele PNL, Valeriu Stoica, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca partidul sau va initia consultari cu PD, UDMR, PNTCD - aripile Ciorbea si Lupu -, precum si cu UFD, din dorinta de a face opozitia sa functioneze mai bine pana la urmatoarele alegeri parlamentare. Stoica a spus ca, pana la Craciun, vor avea loc discutii si cu sindicatele, si cu patronatele, astfel incat liberalii sa poata reprezenta in Parlament si interesele acestor organizatii. Senatorul liberal Paul Pacuraru a precizat, insa, ca PNL nu doreste sa isi subordoneze sindicatele, dupa cum a procedat PSD inainte de alegeri, fiind exclusa din start semnarea unor protocoale. Pacuraru a mai spus ca PNL nu va abandona ideea motiunilor de cenzura impotriva Guvernului, mai ales pe teme privind nivelul de trai si administratia publica. Liberalii au esuat in incercarea de a depune o motiune de cenzura pe tema situatiei din Harghita si Covasna, nereusind sa stranga numarul de semnaturi necesar. Motiunea de cenzura va fi transformata in una simpla, care va fi depusa, in curand, la Senat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările