VIDEO Lia Olguţa Vasilescu distribuie pe Facebook filmuleţe în care protestarii sunt atacaţi de autorităţi cu tunuri de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu. Foto: Inquam,
Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu. Foto: Inquam,

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit duminică seara pe pagina sa de Facebook, fără a adăuga niciun comentariu, un filmuleţ în care mai mulţi protestatari erau îndepărtaţi de autorităţi cu tunuri de apă. Filmarea de doar 19 secunde a fost realizată în 2017 în Venezuela, atunci când milioane de oameni au ieşit în stradă împotriva regimului opresiv. Lia Olguţa Vasilescu a primit de la utilizatori o serie de comentarii de încurajare.

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit duminică seara pe pagina sa de Facebook un video de doar 19 secunde în care mai mulţi protestatari venezueleni erau îndepărtaţi de autorităţi cu tunuri de apă. Deşi ministrul Muncii nu a postat nicio descriere, utilizatorii reţelei de socializare i-au răspuns printr-o serie de încurajări, sugerând că acelaşi tratament ar trebui aplicat şi protestatarilor din Piaţa Victoriei sau din alte zone ale României. 

„Aşa se face dacă nu ai autorizaţie!”, „Aşa să procedeze şi MAI de la noi să nu mai vedem leprele lui soroş în Parlament.Victoriei”, „Asa sa faceti si voi cu jegosii sa-i spalati!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate pe pagina ministrului Muncii. 

Postarea pe Facebook 

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite