Legea carantinei, folosită din nou ca armă politică. Teodorovici: Ar putea fi din nou dezbătută în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici Foto Facebook
Eugen Teodorovici Foto Facebook

Legea carantinei este folosită din nou ca armă politică, deşi a trecut de Pasrlament şi a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, care încearcă să obţină şefia PSD, spune că legea ar putea fi din npou dezbătută în Parlament.

„Iată de ce #NU am votat legea carantinării: că este folosită ca armă politică❗️

Când m-am opus legii carantinării şi izolării, m-am temut să nu fie o armă politică îndreptată împotriva #PSD, împotriva cetăţenilor acestei ţări! Din păcate, am avut dreptate‼️

#PNL foloseşte #legeacarantinării şi izolării ca să se răzbune politic, comiţând abuz după abuz. Este cazul comunei #Gornet din #Prahova şi unde, opoziţia primarului PSD nu a fost suficientă fără ajutorul unei comunităţi unite, luându-se decizia apelării la instanţă ca o ultimă şansă de a putea duce o viaţă normală în România zilelor noastre.

Dacă decizia finală a instanţei va consfinţi acest abuz, trebuie să dezbatem din nou, de urgenţă, legea în #Parlament.

Trebuie să facem asta ca să prevenim eventualele viitoare decizii abuzive şi iraţionale care ar putea produce efecte similare şi în alte părţi ale României. Şi mă gândesc inclusiv la #VamaVeche din comuna #Limanu ... dar şi la multe alte localităţi mai mici sau mai mari care au în comun un singur lucru: #primari #PSD❗️”, a scris Teodorovici pe pagina sa de socializare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite