Klaus Iohannis vrea să se adreseze plenului reunit al Parlamentului săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis, marţi, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului o solicitare prin care acesta îi informează că doreşte să se adreseze legislativului pe 22 februarie.

Liderul de la Palatul Cotroceni a transmis, marţi, o scrisoare preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în care solicită să se adreseze plenului reunit al celor două Camere, pe 22 februarie, la ora 16.00 

În scrisoarea transmisă preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nu se menţionează şi motivul pentru care şeful statului doreşte să se adreseze Parlamentului.

Citeşte şi:

Parlamentul a aprobat participarea, cu 50 de militari, la coaliţia internaţională împotriva organizaţiei teroriste Statul Islamic

Parlamentul a aprobat, luni, cu 221 de voturi „pentru“ şi o abţinere, solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la aprobarea participării Armatei României, în anul 2016, exclusiv pe teritoriul Irakului, la activităţi de instruire a forţelor de securitate irakiene în cadrul Coaliţiei Internaţionale împotriva organizaţuiei teroriste Statul Islamic (Daesh).

Situaţia financiară a Televiziunii Române s-a agravat: instituţia nu-şi mai poate plăti angajaţii

Situaţia financiară a Televiziunii Române s-a agravat, în prezent instituţia fiind în imposibilitatea de a-şi plăti angajaţii. În acest sens, preşedintele-director general interimar Irina Radu a adresat Parlamentului o scrisoare prin care trage un semnal de alarmă şi îl roagă pe Preşedintele Klaus Iohannis să se gândească dacă românii au sau nu nevoie de un serviciu public de televiziune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite