FOTO Klaus Iohannis publică fotografii din tinereţe. Cum arăta adolescentul Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe site-ul de campanie pentru alegerile prezidenţiale mai multe fotografii din tinereţe, printre care se regăsesc momente din perioada în care era primar al Sibiului sau fotografii de când era elev.

„Klaus Iohannis a urmat şcoala germană din Sibiu, Liceul «Samuel von Brukenthal» din acelaşi oraş, iar în 1978 a fost admis la Facultatea de Fizică a Universităţii «Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca».

«Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric. Nu cred să fie zid sau cotlon pe care să nu-l fi descoperit atunci. Erau vremuri în care copiii încă puteau să alerge liberi pe străzi, fără să fie nimeni îngrijorat că li s-ar putea întâmpla ceva. Şi niciodată nu s-a întâmplat nimic, cu niciunul dintre noi. În afara acestui sentiment de bucurie şi de libertate, nu-mi amintesc foarte multe lucruri din copilărie», se arată pe site-ul de campanie al lui Klaus Iohanis.


FOTO Iohannis.ro

Imagine indisponibilă

Preşedintele ma aminteşte pe site-ul său că în 2000 a câştigat alegerile pentru postul de primar al Sibiului cu peste 70% din voturi şi că, în timpul celui de-al doilea mandat la primărie, Sibiul a devenit „Capitală Europeană a Culturii”, alături de Luxemburg.


FOTO Iohannis.ro

Imagine indisponibilă

Mai departe, preşedintele publică fotografii cu diverse evenimente la care a participat cu ocazia primului său mandat la Cotroceni. Printre momente se regăsesc întâlniri cu protestatarii #rezist, colectare de deşeuri alături de volunarii Let's Do It Romania sau întrevederi cu diverşi lideri internaţionali.


Klaus Iohannis în Piaţa Universităţii FOTO Iohannis.ro

Imagine indisponibilă


Klaus Iohannis alături de preşedintele SUA Donald Trump FOTO Iohannis.ro

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite