Klaus Iohannis: Nu am spus că e bine să fie agenţi acoperiţi în presă

Klaus Iohannis: Nu am spus că e bine să fie agenţi acoperiţi în presă

Klaus Iohannis, candidat la prezidenţiale FOTO Eduard Enea

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, şi-a nuanţat declaraţiile conform cărora este bine dacă există în presă şi politică ofiţeri sub acoperire. Acesta spune că se exagerează foarte mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Principalele declaraţii făcute la postul de televiziune Digi24:

„Nu am făcut această afirmaţie. Este o interpretare excesivă, poate nu am avut o exprimare super exactă. Am zis că e bine că există ofiţeri acoperiţi, dar nu m-am referit la presă şi politică. Poate nu am dat atenţie acelei părţi din întrebarea moderatorului, dar nu aş fi putut să spun lucruri contrar legii“, a explicat Klaus Iohannis.

„Sunt pentru explorarea gazelor de şist. Trebuie să ştim ce resurse avem. Dacă le vom exploata acum sau peste mai mulţi ani, asta depinde de tehnologie. Nu trebuie exploatare cu orice preţ, dar trebuie explorat“, a afirmat Iohannis.

„Nu vreau să spun că e corect sau nu că domnul Meleşcanu, fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, candidează la prezidenţiale. Trebuie discutat acest subiect în spaţiul public, dar după campanie“.

„Trebuie redus TVA-ul, 24% este mult prea mare. Evaziunea fiscală este un fenomen foarte mare, iar TVA-ul contribuie.“

„Domnul Boc face notă discordantă. Nu mi se pare o atitudine colegială prin susţinerea doamnei Udrea.“

„Vreau să schimb, în calitate de Preşedinte al României, modul de a se face politică în România“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: